Stichting Nelis

Stichting NelisStichting Nelis is een werkgelegenheidsproject voor jongeren in de regio Zuid-Holland, gericht op de glazenwasserij en schoonmaakbranche. Het project biedt werkloze jongeren een MBO-beroepsopleiding, een leerzame stageperiode én aansluitend een gegarandeerde arbeidsovereenkomst van een jaar.

 

Jeugdwerkloosheid is een kwalijk fenomeen dat de loopbaan van jongeren vaak jarenlang kan beschadigen. In een goed C.V. mogen immers geen gaten zitten. Door “zijn” jongeren goed op te leiden en zo snel mogelijk weer aan het werk helpen, wil Nelis hen maatschappelijk weerbaar maken. In deze economisch onzekere tijden, én in de toekomst. Nelis werkt op basis  van intensieve coaching en biedt praktijkonderwijs door professionals die de jongeren weten te bereiken.

 

Stichting Levi Lassen ziet in Stichting Nelis een belangrijke investering met een hoog maatschappelijk rendement, en heeft zich verbonden aan diens doelstellingen en werkzaamheden door het beschikbaar stellen van kennis en middelen.