Welkom bij Stichting Levi Lassen
aandachtsgebied Den Haag

Let op: wij werken met een nieuw online aanvraagsysteem. U maakt eenmalig een account aan en kunt dan in het systeem uw aanvragen maken, bewerken en de uitkomsten bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

 

Visie en missie

Vanuit de wens bij te dragen aan een blijvende verbetering van de samenleving, verleent de Stichting Levi Lassen financiële steun aan non-profit organisaties die het algemeen maatschappelijk belang dienen.

 

De Stichting richt zich in het bijzonder op het stimuleren van sociale verandering door het vergroten van sociale en economische rechtvaardigheid in Israël en Nederland (Den Haag). Daarnaast ondersteunt de Stichting Levi Lassen de Joodse gemeenschap in Nederland.

 

Doelstelling

Het doel van de stichting is om organisaties en projecten te ondersteunen die zich inzetten voor sociale en economische rechtvaardigheid, met dien verstande dat minstens twee derde van de uitkeringen van de Stichting aan Joodse organisaties ten goede moet komen.

 

Doelgroepen

Particuliere non-profit organisaties die vooral actief zijn op maatschappelijk gebied en zich daarbij met name inzetten voor het vergroten van sociale en economische rechtvaardigheid.

150902-logo-klein-hf.jpg